NAŠ TIM

Uspešne firme čine uspešni i zadovoljni ljudi..

Smatramo da su naši zaposleni naš najveći adut . Naši zaposleni imaju ogromno iskustvo u oblastima farmacije, medicine, ekonomije ,prava…što potvrđuje i činjenica da naš stručni tim čine : magistri farmacije, doktori medicinskih nauka , lekari , mikrobiolozi, pravnici, ekonomisti…

Stalnim unapređenjem uslova rada, brzom razmenom informacija i konstantnom edukacijom zaposlenih, stvorili smo stručne i motivisane timove ljudi, koji efikasno ostvaruju sve postavljene ciljeve.

Činimo ono što kažemo. Pružamo usluge najvišeg mogućeg kvaliteta i pouzdanosti. Podstičemo individualne veštine, potencijale i motivaciju, koje poseduju naši zaposleni, kako bismo nastavili s unapređenjem usluga za svoje klijente.

Mi u M&V PHARM SRB verujemo u:

Poštenje i integritet

Poštenje i integritet podrazumevaju otvorenost i razboritost, poverenje i iskrenost u svim našim poslovnim odnosima.

Ličnu odgovornost

Mi jedni druge smatramo ravnopravnima i priznajemo sposobnosti svakog pojedinca.

Jake veze sa klijentima

Naš odnos sa klijentima je više od običnog poslovnog odnosa. Naš cilj je da razumemo i ljude a ne samo njihov posao, i da izgrađujemo dugoročne veze zasnovane na obostranom poštovanju i poverenju.

Uzajamnu podršku

Odnosimo se prema klijentima sa uvažavanjem i poštovanjem i imamo visoko razvijene etičke principe u pogledu razmene informacija i uzajamnih konsultacija.